Marinerad fetaost
Att marinera din egen fetaost är både lätt, smidigt och underbart gott! Fyll bara en glasburk med tärnad fetaost, örter, vitlök och olivolja. Passar perfekt i din potatissallad, till grillad kyckling eller liknande.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2021
Ingredienser
12 portioner
6 förp fetaost (à 150 g)
1 kruka timjan
1/2 kruka oregano
1 vitlöksklyfta
2 dl olivolja
Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi889 KJ / 212 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater2 g
Protein13 g
Kommentar
Burken behöver vara mycket större! Min rymde 6 dl men fick bara plats med 400 g fetaost. Blev väldigt gott!
Jennie
2021-04-01