Marinerad böckling

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marinerad böckling

Marinerad böckling är en lättlagad och läcker lunchrätt som kan serveras med en matigare sallad eller potatis av passande slag. Lägg filéer av nyrökt böckling med purjolök i en marinad på olja, rödvinsvinäger och fransk senap och låt dra någon timme.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
4 nyrökta böcklingar
ca 1 dl purjolök

Dressing

1 dl rapsolja
2 msk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar
1 tsk ljus fransk senap (1 tsk motsvarar 1 tsk gula senapsfrön)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Marinerad böckling med senapsdressing
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Julskinka med griljering
    Betyg 2.7 av 5.1783 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marinerade rädisor
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Böcklingbakelse med kaneläpple
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ört- och senapsvinägrett
    Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Böckling à la Torstensson
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad