Marinerad böckling

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Marinerad böckling

Marinerad böckling är en lättlagad och läcker lunchrätt som kan serveras med en matigare sallad eller potatis av passande slag. Lägg filéer av nyrökt böckling med purjolök i en marinad på olja, rödvinsvinäger och fransk senap och låt dra någon timme.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Marinerad böckling

Ingredienser

4 portioner
4 nyrökta böcklingar
ca 1 dl purjolök

Dressing

1 dl rapsolja
2 msk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar
1 tsk ljus fransk senap (1 tsk motsvarar 1 tsk gula senapsfrön)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julskinka med griljering
Betyg 2.7 av 5.1783 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kall sallad med brysselkål, valnötter och apelsin
Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Marinerade rädisor
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Äggstanning med rökt matjessill
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad