Marinerad böckling

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Marinerad böckling

Marinerad böckling är en lättlagad och läcker lunchrätt som kan serveras med en matigare sallad eller potatis av passande slag. Lägg filéer av nyrökt böckling med purjolök i en marinad på olja, rödvinsvinäger och fransk senap och låt dra någon timme.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1996

Marinerad böckling

Ingredienser

4 portioner
4 nyrökta böcklingar
ca 1 dl purjolök

Dressing

1 dl rapsolja
2 msk rödvinsvinäger
salt
svartpeppar
1 tsk ljus fransk senap (1 tsk motsvarar 1 tsk gula senapsfrön)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äggröra med böckling och kapris
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Böcklingbakelse med kaneläpple
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Böckling à la Torstensson
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majonnäs
Betyg 3.9 av 5.
106 personer har röstat
Under 15 min att tillaga