Marängswiss med jordgubbar och choklad

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Marängswiss med jordgubbar och choklad

Marängsviss är en oslagbart enkel och god efterrätt som älskas av stora som små. Varva jordgubbar, glass och grädde och toppa med små maränger och choklad så har du en dessert som är oemotståndlig och rekordsnabb att tillaga.

Marängswiss med jordgubbar och choklad

Ingredienser

4 portioner
250 g  färska jordgubbar
2 dl  vispgrädde
5 dl  vaniljglass
2 dl  mini- maränger
10 st  chokladflarn (av Noblesse-typ)
1/2   kruka mynta

För alla

Fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1695 KJ / 405 kCal
Fett30 g
Salt0.4 g
Kolhydrater30 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Lyxröra med jordgubbar & lemon curd
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbsviss med basilika
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbar i vit choklad
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbstiramisu med stracciatella
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladfondue med jordgubbar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marängdessert med kulkex
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga