Marängswiss med jordgubbar och choklad

5
0
Marängswiss med jordgubbar och choklad

Marängsviss är en oslagbart enkel och god efterrätt som älskas av stora som små. Varva jordgubbar, glass och grädde och toppa med små maränger och choklad så har du en dessert som är oemotståndlig och rekordsnabb att tillaga.

Skriv ut
Marängswiss med jordgubbar och choklad

Ingredienser

4 portioner
250 g
färska jordgubbar
2 dl
vispgrädde
5 dl
vaniljglass
2 dl
mini- maränger
10 st
chokladflarn (av Noblesse-typ)
1/2
kruka mynta

För alla

Fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1695 KJ / 405 kCal
Fett 30 g
Salt 0.4 g
Kolhydrater 30 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept