Marängdessert med kulkex
Marängsvissen har just blivit upphottad! Passionsfrukt i desserten ger en härlig syrlighet som bryter av mot det söta. Istället för chokladsås – blanda i krispiga kulkex med chokladöverdrag.
Ingredienser
4 portioner
3 dl vispgrädde
500 g färska bär t ex blåbär hallon och jordgubbar
2 - 3 passionsfrukter
1 l vaniljglass
1/2 påse maränger (à ca 60 g)
1 påse kulkex (runda chokladkex) à 140 g
citronmeliss
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Britt-Mari! Ja det kan man undra! Gör man egna maränger så är det självklart ägg i, men köpta gör oftast inte det. Men vi har nu ändrat i recepet. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-09-01marknadsförs som äggfri men är inte maränger alltid gjorda på ägg. Hur tänker ni nu?
Britt-mari
2017-08-31