Marängsvissen har just blivit upphottad! Passionsfrukt i desserten ger en härlig syrlighet som bryter av mot det söta. Istället för chokladsås – blanda i krispiga kulkex med chokladöverdrag.
Ingredienser
4 portioner
3 dl vispgrädde
500 g färska bär t ex blåbär hallon och jordgubbar
Kontrollera noga innehållet i kexen. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein. Gör äggfri: välj äggfria produkter av glass och maränger.
Recept och bild i samarbete med Ballerina.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
2 st
Kommentarer
Hej Britt-Mari!
Ja det kan man undra! Gör man egna maränger så är det självklart ägg i, men köpta gör oftast inte det. Men vi har nu ändrat i recepet. Hälsningar Michelle
Ica-köket
2017-09-01
marknadsförs som äggfri men är inte maränger alltid gjorda på ägg. Hur tänker ni nu?
Kommentarer
Hej Britt-Mari! Ja det kan man undra! Gör man egna maränger så är det självklart ägg i, men köpta gör oftast inte det. Men vi har nu ändrat i recepet. Hälsningar Michelle
Ica-köket
2017-09-01marknadsförs som äggfri men är inte maränger alltid gjorda på ägg. Hur tänker ni nu?
Britt-mari
2017-08-31