Mangoglass med passionsfrukt och maränger
Varför välja någon annan efterrätt när det finns glass? Du behöver inte göra mer än att snabbt koka upp din egen chokladsås och sedan mixa samman fryst mango och matyoghurt. För bästa konsistens bör denna ätas på en gång tillsammans med chokladsåsen, kärnor från passionsfrukten samt små minimaränger. Ett perfekt avslut på denna kväll!
Ingredienser
4 portioner
Chokladsås
1 dl vatten
1 dl kakao
1 dl strösocker
2 passionsfrukter
Glass
250 g fryst mango
1/2 burk grekisk yoghurt (à 450 g)
1 påse minimaränger (à 100 g)
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1381 KJ / 330 kCal
Fett7 g
Salt0 g
Kolhydrater57 g
Protein6 g
Kommentarer