Mangogelè med kokos

Betyg 2.8 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Mangogelè med kokos

I Kina är det vanligt med gelégodis gjord på färska frukter och bär. Den här mangogelén rullad i riven kokos är ett gott exempel. Du gör den enkelt med färsk eller fryst mango, socker och gelatin.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Mangogelè med kokos

Ingredienser

ca 25 bitar
5 gelatinblad
250 g fryst, tinad mango
1 dl vatten
1 dl strösocker
2 dl riven kokos

Gör så här

00:05:00
06:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Första gången jag gör eget godis! Kanske lite sött men barnen gillar det!

    Monica

Näringsvärde per bit

Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi187 KJ / 45 kCal
Fett2 g
Salt0 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Yum cha pancakes
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mangobollar
    Betyg 4.1 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mangomousse
    Betyg 4.6 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Påskmoussetårta med kokos och mango
    Betyg 3.2 av 5.132 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabb mangosorbet på fryst mango
    Betyg 4.5 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad