Mandelkrispiga laxkuber

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Mandelkrispiga laxkuber

Servera laxen på ett spännande och annorlunda sätt genom att panera fisken med mandelspån och chili- och paprikapulver. Den mandelkrispiga laxen blir tilltalande, festlig och magnifikt god!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Mandelkrispiga laxkuber

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 msk paprikapulver
1 1/2 msk chilipulver
1 ägg
500 g skinn- och benfri laxfilé
1 påse mandelspån (à 50 g)
1 msk olja
1 tsk salt

Till servering

limeklyftor
jasminris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sojakyckling från mikron
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mandelstekt spätta med gräddkokt fänkål och körvel
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörrebröd med lax, pesto och rimmad gurka
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Sesamlax med sweet chili-wokade grönsaker
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hyvlade pepparkakor
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga