Mandelkrispiga laxkuber

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mandelkrispiga laxkuber

Servera laxen på ett spännande och annorlunda sätt genom att panera fisken med mandelspån och chili- och paprikapulver. Den mandelkrispiga laxen blir tilltalande, festlig och magnifikt god!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Mandelkrispiga laxkuber

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 msk paprikapulver
1 1/2 msk chilipulver
1 ägg
500 g skinn- och benfri laxfilé
1 påse mandelspån (à 50 g)
1 msk olja
1 tsk salt

Till servering

limeklyftor
jasminris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sojakyckling från mikron
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandelstekt spätta med gräddkokt fänkål och körvel
Betyg 2.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fläskkotlett Meunière med romanescosås och sockersaltad rödlök
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sesamlax med sweet chili-wokade grönsaker
Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hyvlade pepparkakor
Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Heta peppisar
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad