Mandelkrispiga laxkuber

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mandelkrispiga laxkuber

Servera laxen på ett spännande och annorlunda sätt genom att panera fisken med mandelspån och chili- och paprikapulver. Den mandelkrispiga laxen blir tilltalande, festlig och magnifikt god!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Mandelkrispiga laxkuber

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 msk paprikapulver
1 1/2 msk chilipulver
1 ägg
500 g skinn- och benfri laxfilé
1 påse mandelspån (à 50 g)
1 msk olja
1 tsk salt

Till servering

limeklyftor
jasminris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Hyvlade pepparkakor
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Heta peppisar
    Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mandelgratinerade jordgubbar
    Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad