Mandelkaka

En saftig och mjuk mandelkaka som är både glutenfri och mejerifri! Denna lättlagade kaka passar perfekt till både kalas och fika. Med sin rika mandelsmak blir den en favorit för alla, oavsett tillfälle.
 Ett recept från: 
Buffé nr 3, 2021

Gör så här
00:45:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit på 10 bitar och utan glass till servering.
Energi1504 KJ / 360 kCal
Fett20 g
Salt0.2 g
Kolhydrater32 g
Protein12 g
Kommentarer
41 stVad gör jag för fel när kakan sjunker ihop efter halva gräddningen och blir” smulig ”håller inte ihop ? Dock god att äta
Ann-sofie
Hej! Funkar det att dubbla receptet och baka denna i långpanna?
Charlotta
Hej Charlotta! Dubblar du receptet så blir kakan lite låg. Ta receptet x 2,5 eller 3 så blir det bra. Tänk bara på att gräddningstiden ändras lite. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Konstigt nog slog citronen väldigt mycket igenom i smaken, mycket mer än kanelen, riktigt gott! Kan som andra skrivit rekommendera att vispa länge.
Peter