Mammas kyckling med persikor

7
0
Mammas kyckling med persikor

Gör din vardagsmat lite roligare med mammas kyckling med persikor. Kycklingen får en livfull smak i den krämiga grytan när den blandas med chilipeppar, spiskummin och curry. Garnera med persikor och tillsätt spadet i grytan för en härlig sötma.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Mammas kyckling med persikor

Ingredienser

4 portioner
2 msk vetemjöl
2 krm chilipeppar
1 msk spiskummin
3 msk curry
900 g kycklinglårfiléer
margarin till stekning
1 burk delade persikor eller aprikoser (à 420 g)
ev lite vatten
2 vitlöksklyftor
3 dl grädde eller crème fraiche
salt
balsamvinäger
ev peppar
rostade pinjenötskärnor

Till servering

ris
grönsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer