Mammas kyckling med persikor

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
0
Mammas kyckling med persikor

Gör din vardagsmat lite roligare med mammas kyckling med persikor. Kycklingen får en livfull smak i den krämiga grytan när den blandas med chilipeppar, spiskummin och curry. Garnera med persikor och tillsätt spadet i grytan för en härlig sötma.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Mammas kyckling med persikor

Ingredienser

4 portioner
2 msk  vetemjöl
2 krm  chilipeppar
1 msk  spiskummin
3 msk  curry
900 g  kycklinglårfiléer
margarin till stekning
1   burk delade persikor eller aprikoser (à 420 g)
ev lite vatten
2   vitlöksklyftor
3 dl  grädde eller crème fraiche
salt
balsamvinäger
ev peppar
rostade pinjenötskärnor

Till servering

ris
grönsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad persika med bacon och tallsalt
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
O`boypudrade persikohalvor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tropisk barnfruktpuré
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta- & avokadosallad
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga