Makrillsallad

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Makrillsallad

Matig och tilltalande sallad med makrill och andra goda ingredienser. Potatis, makrill, lök, haricots verts, oliver, tomater och ägg ger salladen sin speciella smak. Servera gärna med en klick gräddfil!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Makrillsallad

Ingredienser

4 portioner
1 kg färskpotatis
400 g rökt makrill
2 schalottenlökar
1 burk haricots verts (bönor) (à 400 g)
1 1/2 dl oliver t ex kalamata
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
3 msk olivolja
3 hårdkokta ägg
1 påse sallad gärna med frisée (à 150 g)
flingsalt
nymalen svartpeppar
ev gräddfil till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket god och matig sallad, dock tog löken över för mycket, så det räcker med en schalottenlök!

    Erika

Näringsvärde per portion

Energi3407 KJ / 813 kCal
Fett50 g
Salt5.82 g
Kolhydrater54 g
Protein33 g

Testa liknande recept

  • Sojamarinerade primörer
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rökt fisk med svamptartar
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad