Bjud familjen på en mättande klämma med smaskig makrill, lök, ägg och kalla skivor av mandelpotatis med detta härliga recept. Plocka bara ihop dina ingredienser i tunnbröd, strö över lite aromatisk dill och rulla ihop. Snabbt och perfekt varma dagar!
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och mjölkfritt tunnbröd
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2009-08-19Hej! Ja, det är så kul att vi har ett glutenfritt tunnbröd i sortimentet! Moilas/Kung Markatta har ett mjukt tunnbröd, 3 st 210 g. Art nr 440409.
Ingrid
2009-08-17Hurra,finns det glutenfritt tunnbröd då blir jag glad.Vilket fabrikat?
Birgitta
2009-08-17Du får nog baka eget...