Makaronipudding

Här bjuds på en vardagsfavorit från det amerikanska köket. En makaronipudding med svensk twist, prinskorv! Resultatet blir en krämig makaronilåda i ugn med goa korvbitar i.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2013

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3468 KJ / 826 kCal
Fett45.4 g
Salt2.67 g
Kolhydrater58.7 g
Protein44.5 g

Kommentarer
21 stVäldigt menlöst recept, lagar det inte fler gånger
Chi lee
Ska bli gott Men jag tog ett pkt brynt bacon
Anita
Tyvärr inte ”stelnad” och färdig efter 20 minuter i ugnen.
Åsa
Går den att frysa?
Ann katrin
God vardagsmat som passade hela familjen. Bytte ut all korv till grillkorv då vi har mängder av detta i frysen. Och lade i broccoli, som det tipsas om. Gott! Räckte till oss alla 5 (2 vuxna +3 barn 4, 9 och 14 år) + en lunch till dagen efter. Görs gärna flera gånger. Lade även i en klyfta vitlök 🧄 och använde rödlök istället för gul lök då vi enbart har odlat rödlök i år.
Katrine
Hur mycket är 4 portioner makaroner? Vikt? På paketet står det 2 dl per portion men känns mycket, andra recept på liknande pudding anger 5 dl totalt, så vore fint att veta hur mycket det ska vara för att passa till vätske mängden, dvs äggstanningen Ha det fint
Jari
Sååå gott och man ha olika korvar och bacon i med.
Karin
Gott och enkelt att göra !
Karin
God och fungerar väl med allergialternativ
Sophie
Lätt å fort. Blev lyckat å gott
Mikael