Majsplättar med feta- och cottage cheeseröra

Njutbara majsplättar med smak av het chili och färsk koriander. Du serverar plättarna tillsammans med en röra av cottage cheese och fetaost. En tomat och strimlad rödlök passar också bra till.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stMina barn har alltid älskat dessa. Gjort dem många ggr under deras barndom. SÅ goda. Tillsätt gärna lite créme fraiche i feta-kesoröran så blir den krämigare o godare. Och lite sweet chilisås till är också gott. Har fryst koriander o sambal istället för chili i plättarna. 👌
Linda
Saftiga och goda plättar suveräna med avokado, tomat och keso till.
Sandra
Jag har gjort dessa många gånger och det blir lika populärt varje gång, går hem hos både vuxna och barn!
Stefan
Riktig flopp! Plättarna blev torra (hade samma mjölkmängd det stod i receptet), keson till va torr men den och tacoköttet va det enda som gick åt.
Lotta
Jag undrar i mitt stilla sinne varför inte soja- och äggersättningsprodukter används till denna rätt, med tanke på dess koppling ett testresultat.
Paulina
Hur mycket mjölk ska det vara? Är det 1liter 1/4 dl eller?
Maria
Supergott och enkel att tillaga. Lätt att öka på receptet om man är många.En klar favorit bland barnen!
Ann-sofie
Jag chansar på att blanda dem i plättsmeten =)
Hanna
Vad gör jag med koriandern och chilin?
Sonja