Majsplättar med feta- och cottage cheeseröra

Njutbara majsplättar med smak av het chili och färsk koriander. Du serverar plättarna tillsammans med en röra av cottage cheese och fetaost. En tomat och strimlad rödlök passar också bra till.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009

Ingredienser
4 portioner
1/2 chilifrukt (t ex spansk peppar)
1/2 kruka koriander
4 ägg
1 1/4 dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 burk majs (à 340 g)
smör att steka i
1 liten burk cottage cheese (à 250 g)
100 g smulad fetaost
Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Saftiga och goda plättar suveräna med avokado, tomat och keso till.
Sandra
2025-03-05Jag har gjort dessa många gånger och det blir lika populärt varje gång, går hem hos både vuxna och barn!
Stefan
2013-04-18Riktig flopp! Plättarna blev torra (hade samma mjölkmängd det stod i receptet), keson till va torr men den och tacoköttet va det enda som gick åt.
Lotta
2012-02-16