Denna ljuvliga chokladmousse är en lyxig dessert som garanterat imponerar på dina middagsgäster. Tips är att göra den innan middagen, då den ska kallna i kylen ett tag. Servera gärna med färska bär och vispgrädde, mums!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lätt att göra och gott också, jag behövde till 7 personer och gjorde enligt mängder som var menad för 4. Det räkte till 8 personer och jag har det utan vispgrädde för att i vår familj gillar ingen det, annars kan man enkelt få 10 portioner med den här receptet.
Hebe
2014-12-30Enkelt och säkert jättegott.
Stig
2014-12-27Moussen var jättegod och lätt att göra, men alldeles för överdimensionerad. Jag skulle göra till 8 personer och gjorde därför *2. Det slutade med att jag gjorde 14 stora portioner, så barnen fick och grannarna också... Men de tyckte om det också!
Charlotte
2008-11-02