Denna ljuvliga chokladmousse är en lyxig dessert som garanterat imponerar på dina middagsgäster. Tips är att göra den innan middagen, då den ska kallna i kylen ett tag. Servera gärna med färska bär och vispgrädde, mums!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2006
Kommentarer
Hebe
12/30/2014Lätt att göra och gott också, jag behövde till 7 personer och gjorde enligt mängder som var menad för 4. Det räkte till 8 personer och jag har det utan vispgrädde för att i vår familj gillar ingen det, annars kan man enkelt få 10 portioner med den här receptet.
Stig
12/27/2014Enkelt och säkert jättegott.
Charlotte
11/2/2008Moussen var jättegod och lätt att göra, men alldeles för överdimensionerad. Jag skulle göra till 8 personer och gjorde därför *2. Det slutade med att jag gjorde 14 stora portioner, så barnen fick och grannarna också... Men de tyckte om det också!