Lövbiff och krämiga kantareller

Betyg 3.8 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lövbiff och krämiga kantareller

Stekta lövbiffar serveras med en gräddig svampsås av kantareller, senap, timjan och kokt potatis. Rejäla smaker som sprider en doft av höst omkring sig, oavsett årstid.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2013

Lövbiff och krämiga kantareller

Ingredienser

4 portioner
150 g kantareller
900 g fast potatis
1 gul lök
2 msk smör eller margarin
salt
peppar
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl mjölk (gärna 1,5 %)
1 tsk timjan
1 msk dijonsenap
8 skivor lövbiff

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2280 KJ / 544 kCal
Fett24.6 g
Kolhydrater44.2 g
Protein33.6 g

Testa liknande recept

  • Svampfyllda lövbiffsrulader med mos
    Betyg 2.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Senap- och rödlöksfylld lövbiff
    Betyg 3.8 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörstekta kantareller
    Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad