Lombardisk rullad

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Lombardisk rullad

Dessa lombardiska rullader är ett delikat mingeltilltugg eller tillbehör till tapasbrickan. De citronmarinerande päronen blir en utmärkt kombination tillsammans med sältan i parmesanosten och bresaolan. Serveras uppå en salladsbädd av ruccola.

Lombardisk rullad

Ingredienser

10 st
1   päron
1 tsk  citronjuice
2 krm  salt
1 krm  nymald svartpeppar
10   skivor bresaola
1   påse rucolasallad (à 65 g)
1 dl  hyvlad parmesan

För alla

Rätten är fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi428 KJ / 102 kCal
Fett4 g
Kolhydrater3.4 g
Protein13.1 g

Testa liknande recept

Tunnbrödsstubbar med salami
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bresaola på bönsallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Päronsnitt med ädelost och skinka
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Päronmarmelad med vanilj
Betyg 4.5 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päronmacka med nutella
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bruschetta med svamp och serranoskinka
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga