Lombardisk rullad

4
0
Lombardisk rullad

Dessa lombardiska rullader är ett delikat mingeltilltugg eller tillbehör till tapasbrickan. De citronmarinerande päronen blir en utmärkt kombination tillsammans med sältan i parmesanosten och bresaolan. Serveras uppå en salladsbädd av ruccola.

Lombardisk rullad

Ingredienser

10 st
1 päron
1 tsk citronjuice
2 krm salt
1 krm nymald svartpeppar
10 skivor bresaola
1 påse rucolasallad (à 65 g)
1 dl hyvlad parmesan

För alla

Rätten är fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 428 KJ / 102 kCal
Fett 4 g
Kolhydrater 3.4 g
Protein 13.1 g
Läs mer om näringsvärden