Lombardisk rullad
![Lombardisk rullad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Dessa lombardiska rullader är ett delikat mingeltilltugg eller tillbehör till tapasbrickan. De citronmarinerande päronen blir en utmärkt kombination tillsammans med sältan i parmesanosten och bresaolan. Serveras uppå en salladsbädd av ruccola.
![Lombardisk rullad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
10 st
1 päron
1 tsk citronjuice
2 krm salt
1 krm nymald svartpeppar
10 skivor bresaola
1 påse rucolasallad (à 65 g)
1 dl hyvlad parmesan
För alla
Rätten är fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi428 KJ / 102 kCal
Fett4 g
Kolhydrater3.4 g
Protein13.1 g
Kommentarer