Lombardisk rullad

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Lombardisk rullad

Dessa lombardiska rullader är ett delikat mingeltilltugg eller tillbehör till tapasbrickan. De citronmarinerande päronen blir en utmärkt kombination tillsammans med sältan i parmesanosten och bresaolan. Serveras uppå en salladsbädd av ruccola.

Lombardisk rullad

Ingredienser

10 st
1 päron
1 tsk citronjuice
2 krm salt
1 krm nymald svartpeppar
10 skivor bresaola
1 påse rucolasallad (à 65 g)
1 dl hyvlad parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi428 KJ / 102 kCal
Fett4 g
Kolhydrater3.4 g
Protein13.1 g

Testa liknande recept

Tunnbrödsstubbar med salami
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bresaola på bönsallad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bresaola e ruccola
Betyg 3.1 av 5.
76 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Päronmarmelad med ingefära
Betyg 4 av 5.
143 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färsk tortellini med rökt lax
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päronmarmelad med vanilj
Betyg 4.5 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga