Lök- och fänkålssallad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lök- och fänkålssallad

Piffa upp julmaten med en suverän lök- och fänkålssallad. Purjolök och fänkål i en härlig blandning av apelsin, citron, honung, senap och gräddfil. En frisk och fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009

Lök- och fänkålssallad

Ingredienser

6 portioner
2 fänkål (à ca 300 g)
2 apelsiner
2 citroner
2 msk vitvinsvinäger
2 msk honung
1 msk kallpressad rapsolja
15 cm purjolök (den vita delen)
1 dl gräddfil
1 msk grov senap
1 tsk salt
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Griljering
    Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostbiffsrullar med krämig spetskål
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkålskick
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsin- och fänkålssallad
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad