Lök- & fänkålssoppa

Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Lök- & fänkålssoppa

Förtjusande rotsakssoppa med höstiga smaker. Lök- och fänkålssoppan har smaker av timjan och lagerblad. Riv parmesanost och strö över vid servering tillsammans med brödkrutonger.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Lök- & fänkålssoppa

Ingredienser

4 portioner
2 stora gula lökar
1 msk olivolja
1 stor fänkål
9 dl kycklingbuljong (konc fond/tärning + vatten)
1 tsk torkad timjan
2 lagerblad
salt
vitpeppar
brödkrutonger
riven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi710 KJ / 170 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

  • Vårgrön soppa med ägg
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödspätta med fänkål och ärter
    Betyg 2.7 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rökt fänkål och spenat
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad