Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Löjromsrulle med cheddar

Spännande rulle av tunnbröd fylld med en behaglig röra av crème fraiche, ägg, rödlök, kummin och cheddarost. Toppa rullarna med löjrom och finskuren gräslök. Servera som förrätt eller tilltugg på din fest.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka äggen. Blanda ägghacket med ost, kummin, crème fraiche, gräslök, rödlök, salt och peppar.
  2. Bred ut fyllningen på tunnbröden och rulla ihop från kortsidan. Skär varje rulle i 5 bitar. Garnera med löjrom och gräslök.

Recept framtaget av Blossa.

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut cheddar mot mjölkproteinfri ost.

Ingredienser

Portioner: 10 st
  • 2 hårdkokta ägg
  • 25 g riven cheddarost
  • 1/2 msk grovstött kummin
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 3 msk finskuren gräslök
  • 1/2 finhackad rödlök
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm peppar
  • 2 mjuka tunnbröd (ca 20 x 15 cm)
  • 50 g löjrom
  • finskuren gräslök
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer