Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Ljummen rödbetssallad med feta

Angenäm ljummen rödbetssallad med fetaost, timjan och en sås smaksatt med senap och vitlök. Servera salladen med hackad bladpersilja, klyftad citron och ett gott bröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka rödbetor riktigt mjuka. Låt dem svalna till hälften. Skala och skär dem sedan i tjocka skivor. Lägg upp på tallrikar och stänk över en god vinägersås.
  2. Smula över fetaost, strö på timjan och peppra rejält med svartpeppar. Dessutom fint fint strimlat citronskal på toppen.
  3. Till servering: Servera salladen med hackad bladpersilja och citron i klyftor och gott bröd.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • rödbetor
  • sås gjord på vinäger smaksatt med senap, vitlök och timjan
  • fetaost
  • timjan
  • svartpeppar
  • skalet av 1 citron
Till servering
  • hackad bladpersilja
  • citron
  • bröd
Lägg till i inköpslistan