Ljummen pastasallad med fetaost och grillad kyckling är en fulländad rätt. Svarta oliver, tomater, vitlök och ruccolapesto ger krydda och behaglig smak.
Läs noga ingrediensförteckningen på ruccolapeston.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten eller välj ett sojaalternativ.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta (kan innehålla ägg) och glutenfritt bröd. Ta bort det kryddade skinnet på kycklingen (kryddblandningen kan innehålla gluten).
Kommentarer
Danielle
9/17/2013Tog också vanlig pesto men efter tycke och smak. Använde Ica Basics salladsost som smakar mkt bra i denna. Är väldigt gott, använde rester från grillad kyckling och stekte med grönsakerna precis i slutet för att få kycklingen ljummen. Supergott!
Ing-britt
8/19/20102010-08-19 Gott och lätt! Var hittar man ruccolapesto? Jag tog basilikapesto som passade bra i denna sallad.
Cecilia
9/12/2009Otroligt gott och lätt! Har haft denna sallad på flera middagar under sommaren tillsammans med grillad kyckling som är marinerad i chili- o citronmarinad. Detta blir alltid lika uppskattat!