Ljummen pastasallad med fetaost och grillad kyckling är en fulländad rätt. Svarta oliver, tomater, vitlök och ruccolapesto ger krydda och behaglig smak.
Läs noga ingrediensförteckningen på ruccolapeston. Gör glutenfri: välj glutenfri pasta (kan innehålla ägg) och glutenfritt bröd. Ta bort det kryddade skinnet på kycklingen (kryddblandningen kan innehålla gluten). Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten eller välj ett sojaalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
8 st
Kommentarer
Tog också vanlig pesto men efter tycke och smak. Använde Ica Basics salladsost som smakar mkt bra i denna. Är väldigt gott, använde rester från grillad kyckling och stekte med grönsakerna precis i slutet för att få kycklingen ljummen. Supergott!
Danielle
2013-09-17
2010-08-19 Gott och lätt! Var hittar man ruccolapesto?
Jag tog basilikapesto som passade bra i denna sallad.
Ing-britt
2010-08-19
Otroligt gott och lätt! Har haft denna sallad på flera middagar under sommaren tillsammans med grillad kyckling som är marinerad i chili- o citronmarinad. Detta blir alltid lika uppskattat!
Kommentarer
Tog också vanlig pesto men efter tycke och smak. Använde Ica Basics salladsost som smakar mkt bra i denna. Är väldigt gott, använde rester från grillad kyckling och stekte med grönsakerna precis i slutet för att få kycklingen ljummen. Supergott!
Danielle
2013-09-172010-08-19 Gott och lätt! Var hittar man ruccolapesto? Jag tog basilikapesto som passade bra i denna sallad.
Ing-britt
2010-08-19Otroligt gott och lätt! Har haft denna sallad på flera middagar under sommaren tillsammans med grillad kyckling som är marinerad i chili- o citronmarinad. Detta blir alltid lika uppskattat!
Cecilia
2009-09-12