Fenomenal avslutning på middagen! Ljummen chokladbrownie med glass och tropisk sallad gillas av alla. Tropiska smaker som physalis, carambole och granatäpple lyfter den mäktiga chokladbakelsen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt gott, dock minskade jag socker till 2 dl. Fungerar utmärkt i stora muffinsformar av papper. Fruktsalladen kan man komponera efter vad man har tillgång till.
Camilla
2014-09-15Alldeles för sött, tycker jag med. Jag använde också en teflonbelagd muffinsform med pappersform inuti. Då fastnade de i papperet. Kan det vara kokosen som är problematiken? Smaken OK, men det finns andra recept som fungerar!
Inger
2008-03-10Alldeles för sött, ska det verkligen vara 4 DL socker?Jag använde en teflonbelagd muffinsform och fick grädda drygt 15 min, ändå fastnade de i formen och jag lyckades inte få ut en enda hel brownie.
Fredrik
2008-01-01