Lisas pastasallad
En fantastiskt god och lättlagad pastasallad med smaker av paprika, skinka, purjolök och crème fraiche. Ett perfekt alternativ att ha med på picknick eller till badstranden!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005
Ingredienser
4 portioner
5 dl kokt kall pasta
200 g rökt skinka
1/2 röd paprika
1/2 grön paprika
1/2 purjolök
3 msk ketchup
1 burk lätt crème fraiche (à 2 dl)
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Tips
Praktiskt och kul med tre våningar i picknick-lådan. Tillbehör som parmesan och extra grönsaker i en nivå, pastasalladen i nästa och underst frukt till dessert.
Har du lagat receptet?
Kommentarer