Lins- och svampröra
![Lins- och svampröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17881/cf_259/lins-_och_svamprora.jpg)
Om du vill servera ett nyttigt och gott tillbehör till kött, fisk eller fågel så är den här lins- och svampröran perfekt. Röran blir matig och god och äter du inte kött så kan du utan problem äta röran precis som den är!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009
![Lins- och svampröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17881/cf_259/lins-_och_svamprora.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 dl torkade röda linser
2 dl vatten till kokning
1/2 grönsaksbuljongtärning
100 g champinjoner
1 msk olivolja
1/2 msk majsstärkelse (Maizena)
1 msk kallt vatten
1 tsk tamari eller japansk soja
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer