Lins- och svampröra

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Lins- och svampröra

Om du vill servera ett nyttigt och gott tillbehör till kött, fisk eller fågel så är den här lins- och svampröran perfekt. Röran blir matig och god och äter du inte kött så kan du utan problem äta röran precis som den är!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Lins- och svampröra

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1 dl  torkade röda linser
2 dl  vatten till kokning
1/2   grönsaksbuljongtärning
100 g  champinjoner
1 msk  olivolja
1/2 msk  majsstärkelse (Maizena)
1 msk  kallt vatten
1 tsk  tamari eller japansk soja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Linsdipp
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Libanesisk linssoppa - Shorbet adas
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsdagssoppa
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Linssoppa med currymackor
Betyg 3.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med lins- och basilikasås
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Linser med grapefrukt
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga