Lins- och svampröra

2
0
Lins- och svampröra

Om du vill servera ett nyttigt och gott tillbehör till kött, fisk eller fågel så är den här lins- och svampröran perfekt. Röran blir matig och god och äter du inte kött så kan du utan problem äta röran precis som den är!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Lins- och svampröra

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 dl torkade röda linser
2 dl vatten till kokning
1/2 grönsaksbuljongtärning
100 g champinjoner
1 msk olivolja
1/2 msk majsstärkelse (Maizena)
1 msk kallt vatten
1 tsk tamari eller japansk soja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer