Limegranité

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Limegranité

En läskande god limegranité är perfekt som dessert efter sommarens middagsbjudningar. Frys in din syrliga citrusröra med juice, sockerlag samt vitt vin som du blandar om då och då för att få vackra gula kristaller. Servera den goda granitén och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Limegranité

Ingredienser

6 portioner
3   limefrukter
2 msk  socker
2 1/2 dl  vatten
1 dl  vitt vin
citronmeliss till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi130 KJ / 30 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Pepparkaksparfait med clementinsås och granatäpple
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärsparfait med lemoncurd och mandelbiskvier
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad ananas med kardemummaparfait och ananaschips
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Watermelon cooler
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Crema al Mascarpone
Betyg 2.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mandeltårta med punschparfait och italiensk maräng
Betyg 3.6 av 5.
86 personer har röstat
Över 60 min att tillaga