Leverpastej - Tips vid tidsbrist
![Leverpastej - Tips vid tidsbrist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Laga din egen variant av leverpastej. Använd dig av vanlig leverpastej som du mixar med grädde, konjak och grönpeppar. Pastejen får sedan toppas med smält consommé.
![Leverpastej - Tips vid tidsbrist](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
1 sats
200 g färdigköpt leverpastej
2 msk grädde
1 msk konjak
1 tsk grovt krossad grönpeppar
3 msk smält consommé
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer