Laxtartar med gurka och krasse

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Laxtartar med gurka och krasse

Lyxig laxtartar med asiatiska smaker. Sesamolja, ingefära och japansk soja ger extra skjuts åt lax, gurka och krasse. Den söta honungen håller ihop smakerna på ett elegant sätt. Om du inte använder leröy- eller salmalax så ta laxfilé som varit fryst minst tre dygn.

Laxtartar med gurka och krasse

Ingredienser

6 portioner
200 g skinnfri laxfilé gärna leröy- eller salmalax
1 1/2 dl skalad, urkärnad och fintärnad gurka
1 1/2 tsk finriven ingefära
1 1/2 tsk flytande honung
1 msk japansk soja
3/4 tsk sesamolja
1/2 tsk salt
1 ask smörgåskrasse
6 tvättade äggskal

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Lade till 1dl finhackad mango och avokado mums

    Lottie

Testa liknande recept

  • Honungs- & sesamrostad kyckling
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Honungssill
    Betyg 2.8 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad