Laxtartar med äpple och pepparrot

Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Laxtartar med äpple och pepparrot

Små skålar av salladsblad fylls med krämig laxröra, friskt äpple och stingig pepparrot. En fräsch och festlig plockrätt perfekt till nyår. Toppa med tunt skivade rädisor, gräslök och lite extra pepparrot.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Laxtartar med äpple och pepparrot

Ingredienser

6 portioner
1 hjärtsallad
4 rädisor
100 g kallrökt lax
1 syrligt äpple
1/2 - 1 msk finriven pepparrot
1 krm salt
1 krm peppar
1/2 dl majonnäs
finstrimlad gräslök och pepparrot (till garnering)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jag gör detta nästan varje mingel eller till förrätt vid middag - alltid väldigt uppskattad! Toppengod, fräsch och enkel

    Elin

  • Fantastiskt gott! En favorit helt enkelt

    Caroline

Näringsvärde per portion

Energi485 KJ / 116 kCal
Fett9 g
Salt1.18 g
Kolhydrater3 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Oxbringa med pepparrotssås
    Betyg 2.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Inkokt lax med pepparrotskräm
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad