Laxpastrami med gurksallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Laxpastrami med gurksallad

Lax är fullt av nyttiga fetter och är dessutom himmelskt gott! Testa att laga till en spännande och smarrig laxpastrami med gurksallad. Gott, snabbt och enkelt!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 1997
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Krydda laxbitarna med mald peppar. Stek laxbitarna på vardera sidan ca 1/2 minut. Låt svalna.
  2. Skala och tärna gurkan. Blanda med dill. Krydda med salt och peppar.
  3. Dela laxbitarna på mitten. Servera med gurksallad.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 bitar gravad lax (à 100 g, benfria och renskurna)
  • 1 msk grovmalen peppar blanda gärna vit-, svart-, röd- och grönpeppar
  • 1/2 slanggurka
  • 1 msk hackad dill
Lägg till i inköpslistan