Paj är den ultimata festmaten – särskilt om du gör den i långpanna! Här samsas kallrökt lax med apelsin, tomater, fänkål och lakritsspulver som ger spännande smakbrytning.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: baka glutenfri pajbotten.
Gör laktosfri: använd laktosfria mjölkprodukter, dvs smör, mjölk och grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod, gjorde den med färdig köpt pajdeg för att spara tid och det funkade fint. Kommer säkert göra den igen, bra bjudmat om man är många.
Jenny
2021-07-13Jättegod paj med härligt fyllig smak av lakrits. Nästa gång drar jag dock ner rejält på saltet eftersom den rökta laxen tillför nästan tillräckligt i sig.
Solveig
2012-04-13Jättegod paj, dock valde vi att inte ha i lakritspulvret, eftersom vi inte är så förtjusta i lakrits.
Nina
2012-04-08