Ett snabblagat och enkelt recept på stekt laxfilé med en fräsch sås av kokos och lime. Du gör den exotiska såsen av kokosmjölk, lime, gräslök och pepparmix. Servera fisken med den härliga såsen, ris och en sallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2009
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2009.
Testlagarnas kommentarer är inlagda av ICA.se-redaktionen och finns även i Buffé nr 10 2009.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sandra
2020-10-29Favorit som jag lagar regelbundet senaste åren. Har förenklat ibland och bara stekt lax (låtit den falla isär) och haft på kokosmjölk, kryddor och i med tinade ärtskidor. Funkar att köra limekoncentrat istället för färsk/rivet skal. Älskar!
Eva
2017-04-15Oväntat gott och superenkelt!
Per
2010-03-29Såsen kan med gott resultat "förstärkas" med purjo, champinjoner och riven ost och sockerärtorna kan med fördel ersättas med t.ex. broccoli.