Laxburgare med dill och ansjovisdressing
Laxburgare med dill och ansjovis är den perfekta burgaren för oss som gärna äter god och nyttig fisk. Servera den grillade eller stekta laxfilén med ansjovisdressingen, tomat, sallad och övriga klassiska hamburgertillbehör. Smaskens!
Ingredienser
4 portioner
8 skivor laxfilé (à 75 g)
4 hamburgerbröd
Dill- och ansjovisdressing
2 ansjovisfiléer
1 knippe dill
1 dl crème fraiche
4 sallatsblad
1 bifftomat
4 saltgurkor
1 gul lök
4 skivor lagrad ost
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer