Lax teriyaki med ananas och vitkål

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Lax teriyaki med ananas och vitkål

Lax teriyaki med ananas och vitkål har både sötma och sting och är en utsökt middagsrätt. Du gör en härlig risblandning med jasminris, vitkål, ananas och teriyakisås. Det passar perfekt med laxen.

Lax teriyaki med ananas och vitkål

Ingredienser

4 portioner
4   port jasminris
4   portionsbitar lax (à 150 g)
salt och peppar
1/2   ananas
1/4   medelstort vitkålshuvud
2 msk  matolja
1 dl  teriyakisås
2 msk  sesamfrön

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ris och curryfärs
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegetariska vårrullar med grönsaksris
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxgryta Irmeli
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax i kapprock med senap, kapris och vitkål
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxgryta med rödbetor och vitkål
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kål- och pak choimix med teriyakisås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga