Den här goda och matiga soppan är gjord på spenat och får en härlig sälta av laxen. Att den dessutom är fullproppad av vitaminer gör ju inte saken sämre!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
46 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Kommentarer
Helena
9/10/2020Hej, Ska det vara fryst eller färsk spenat i soppan? 😊
Redaktionen ICAse
9/11/2020Hej Helena! Det ska vara fryst spenat. Tack för att du uppmärksammade det! Vi har nu lagt till det i receptet. Hälsningar Elina
Redaktionen
11/14/2012Hej Myrto! Vi håller med om att det var lite otydligt skrivet i receptet och har därför justerat detta här.
Myrto
11/13/2012Fel instruktioner av receptet. När skall man lägga i laxbitarna? Steg 2 står att man skall fräsa alltsammans, lax, paprikor och lök. Steg 4 skall man lägga i laxbitarna i grytan. Nu har man tyvärr kokat laxen på max och förstört den. Såg steg 4 försent.