Lax-chips

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Lax-chips

Om du vill överraska dina gäster på en drinkafton med överraskande och spännande tillbehör ska du bjuda på lax-chips. Chipsen görs av skinnet från gravad lax och smaksätts med honung och soja.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Lax-chips

Ingredienser

undefined
skinnet av 1   gravad laxsida
1 msk  soja
1/2 msk  honung
citron eller lime
soja

För alla

Lax-chips innehåller inte gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här

Tips

Ett spännande och gott snacks med smak av Asien. Också ett bra sätt att ta hand om skinnet efter den gravade laxen. Tänk dock på att fjälla det ordentligt! Enklast är det att göra med laxköttet kvar.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Laxnuggets med marinerade grönisar
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad med varm lax och worcester-limedressing
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Söt och het dipsås
Betyg 4.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Halstrad lax med mango och avokadosalsa
Betyg 4.2 av 5.
37 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tahinidressing
Betyg 3.4 av 5.
80 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Asiatisk lax i ugn med avokadokräm
Betyg 4.1 av 5.
95 personer har röstat
Under 30 min att tillaga