Lättlagad chokladtårta
Recept på en enkel och lättlagad chokladtårta. Du gör en mousse av apelsinfromage pulver och mjölk och lägger mellan tårtbottnar. Smält samman choklad, smör och grädde och bred över tårtan. Dekorera och servera tårtan som efterrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1998
Ingredienser
undefined
1 paket apelsinfromage pulver (à 96 g)
2 dl mjölk
3 tårtbottnar
150 g mörk blockchoklad eller mörk choklad
25 g smör eller margarin
1 dl vispgrädde
tårtdekoration tex silverkulor, hjärtan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket god tårta och enkel att göra! Jag använde apelsinmousse med choklad bitar i, därför att jag inte hittade apelsinformage i affären.
Anders
2007-08-25Enkelt och lättlagat och enkelt att variera... Kommer själv att lägga ut mina recept här i fortsättningen. Det gäller även de recept jag får tag i av mina vänner...
Carl-peter
2007-08-25