Lammfärslimpor med rosmarin och spetspaprika

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Lammfärslimpor med rosmarin och spetspaprika

Lammfärslimpor med rosmarin och spetspaprika är en robust rätt med festliga smaker. Servera färslimporna med en modern ajvaryoghurt och ris eller gryn.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2011

Lammfärslimpor med rosmarin och spetspaprika

Ingredienser

4 portioner
500 g lammfärs
1 vitlöksklyfta
1/2 tsk torkad rosmarin
1 tsk salt till färsen
1 rödlök
2 - 2 1/2 spetspaprikor
250 g gula körsbärstomater
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
2 krm peppar
4 port ris eller gryn
1/2 kruka hackad persilja till garnering

Ajvaryoghurt

2 dl matyoghurt (10%)
3 msk ajvar relish
1 tsk honung
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2181 KJ / 521 kCal

Testa liknande recept

Ajvarmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Heta lammfärsbullar med libanesisk yoghurtdipp
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
God hamburgerdressing
Betyg 2.8 av 5.
445 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lammfärskorvar med ajvar relish
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matvetesallad med lamm, apelsin och avokado
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga