Labnehbollar

Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Labnehbollar

Krämiga labnehbollar som görs av avrunnen yoghurt. Labneh har sitt ursprung i Mellanöstern och serveras ofta till meze och är gott till grillat. Bollarna kryddas med vitlök, persilja och mynta. Låt yoghurten rinna av i en silduk och rulla därefter yoghurten till bollar. Förvara din labneh i olivolja tills de ska serveras.

Labnehbollar

Ingredienser

ca 30 bollar
2 vitlöksklyftor
1 kruka persilja
1 kruka mynta
1 kg turkisk yoghurt (10%)
1 1/2 tsk salt
ca 6 dl olivolja

Gör så här

24:00:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Låter intressant och verkar gott. Vore intressant att veta hur LÄNGE HÅLLER DOM SIG I KYLEN?

    Jenny

    Hej Jenny! ca 4 dagar med tanke på att det är färska örter i den. Hälsningar Niclas

    ICA-köket

  • Hur länge håller de sig i kylen?

    Yvette

  • Hur länge håller bollarna i kylen? :)

    Sofia

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per boll.
Energi190 KJ / 45 kCal
Fett4 g
Salt0.4 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Äpple- och vitlökssås
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mango lassi smoothie
    Betyg 3.5 av 5.108 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gremolatayoghurt
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Iskaffe
    Betyg 3.2 av 5.88 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad