Kycklingwok med italiensk smak
Denna kycklingwok med smaker av Italien är en riktigt nyttig rätt med kycklingfiléer och en grönsaksblandning som serveras direkt ur woken blandat med spaghetti. Kycklingen och pastan ger du smak av basilika, tomater och ruccola.
Ingredienser
4 portioner
280 g spaghetti
4 kycklingfiléer
1 msk olivolja
1 påse djupfryst grönsaksblandning med t ex paprika och aubergine (à 400 g)
1 tsk salt
1 - 2 krm peppar
3 plommontomater
1 kruka basilika
Till servering
rucolasallad
riven ost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2084 KJ / 498 kCal
Fett13.4 g
Kommentarer
Smaklöst nästa gång blir det mer chili eller grön curry
Anderzz
2020-07-09Jag tänkte använda receptet som grund, men använda färdiggrillad kyckling och nudlar samt utesluta basilikan för jag har ingen hemma
Marianne
2006-06-26