Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kycklingwok med italiensk smak

Denna kycklingwok med smaker av Italien är en riktigt nyttig rätt med kycklingfiléer och en grönsaksblandning som serveras direkt ur woken blandat med spaghetti. Kycklingen och pastan ger du smak av basilika, tomater och ruccola.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka spaghettin i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
  2. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Woka kycklingen i olivolja ca 2 min. Tillsätt den djupfrysta grönsaksblandningen, som inte behöver tinas först, och låt woka med ca 5 min under omrörning. Krydda med salt och peppar.
  3. Låt spaghettin rinna av. Skölj och skär tomaterna i klyftor. Repa bladen från basilikan. Vänd ner spaghetti, tomater och basilika i woken.
  4. Servera med ruccolasallad och riven ost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 280 g spaghetti
  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk olivolja
  • 1 påse djupfryst grönsaksblandning med t ex paprika och aubergine (à 400 g)
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 3 plommontomater
  • 1 kruka basilika
Till servering
  • ruccolasallad
  • riven ost
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Kycklingbröstfilé

5:- Rabatt

Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 2084 kJ / 498 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden