Mumsiga kycklingspett som är lätt att göra många av. Få den rätta texmex-smaken med spiskummin, koriander, oregano och chilipulver. Utmärkta att grilla!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012
Fria från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Japansk eller kinesisk soja?
Mariana
2023-06-06Ja... använd för guds skull INTE Fixas lite grövre grillpinnar i trä: de börjar brinna även om blötlagda minst en timme. Nu var de de enda jag hade hemma men efterklok som jag är insåg jag att det lilla "skaftet" måste rullas in noga med folie, då funkar det bra. Hann få ut mina precis när det började ryka men nu luktar det brandrök i hela lägenheten. Suck! Varning på sin plats i "gör så här".
Paula
2022-10-05Tack för svar, såg att de stod 20 men var lite osäker på om det var antal spett det avsåg. Men ser nu att ni ändrat :-)
Emma
2021-05-04