Kycklingpasta med spenat och parmesan

5
0
Kycklingpasta med spenat och parmesan

Pasta, kyckling och spenat är basen i denna snabblagade vardagsrätt. Krämigheten i pastan kommer från pastasåsen med ost och det som ger det lilla extra till pastarätten är det rivna citronskalet på toppen tillsammans med parmesanost.

Skriv ut
Kycklingpasta med spenat och parmesan

Ingredienser

4 portioner
450 g kycklinglårfilé med skinn
2 krm salt
1 förp kyld pastasås med ost och kyckling (à 400 ml)
200 g fryst hackad spenat
4 port pasta (gärna spirali eller fusillli)
25 g parmesanost
rivet skal av 1 citron

För alla

Kontrollera noga innehållet i pastasåsen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex parmigiano reggiano.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept