Kycklingpasta med spenat och parmesan

Pasta, kyckling och spenat är basen i denna snabblagade vardagsrätt. Krämigheten i pastan kommer från pastasåsen med ost och det som ger det lilla extra till pastarätten är det rivna citronskalet på toppen tillsammans med parmesanost.

Ingredienser
4 portioner
450 g kycklinglårfilé med skinn
2 krm salt
1 förp kyld pastasås med ost och kyckling (à 400 ml)
200 g fryst hackad spenat
4 port pasta (gärna spirali eller fusillli)
25 g parmesan
rivet skal av 1 citron
För alla
Kontrollera noga innehållet i pastasåsen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex parmigiano reggiano.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Bytte färdig pastasås mot grädde, parmesanost, soja, kycklingfond, Blev gott!
Jeanette
2023-07-25