Kycklinglasagne med parmesanost
![Kycklinglasagne med parmesanost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_151333/cf_259/kycklinglasagne_med_parmesanost.jpg)
En god och lättlagad kycklinglasagne som tillagas med kycklingfilé, vinsås och goda ostar. Varva stekt kyckling, stekta morötter och prästost med vinsåsen och toppa anrättningen med riven parmesanost.
![Kycklinglasagne med parmesanost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_151333/cf_259/kycklinglasagne_med_parmesanost.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g kycklingfilé
1 msk olivolja (+ extra till formen)
4 morötter
2 tsk dragon
salt och peppar
3 dl extralagrad prästost (gärna 1878 extra stark)
2 paket färska lasagneplattor (à 250 g)
2 dl parmesan
Sås
3 dl crème fraiche
2 dl torrt vitt vin
1 msk dijonsenap
För alla
Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg.
Recept och bild från Falbygdens.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer