Kycklingkebab med blomkål i tikka masala

2
1
Kycklingkebab med blomkål i tikka masala

Ta genvägen med färdigkryddad kycklingkebab det är enkelt, lätt och smidigt. Servera kycklingkebaben med blomkål, som får koka i smakrik tikka masalasås, tillsammans med basmatiris med tranbär.

Kycklingkebab med blomkål i tikka masala

Ingredienser

4 portioner
4 port basmatiris
2 tsk gurkmeja
600 g fryst kycklingkebab
1 förp tikka masala sås (à 450 g)
450 g fryst blomkål
65 g babyspenat
1 förp bladpersilja (à 20 g)
1 1/2 dl torkade tranbär

Till servering

naanbröd

För alla

Kontrollera noga innehållet i kebaben och tikka masalasåsen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt naanbröd mot glutenfritt bröd.



Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Jenny

2022-04-15

Tikka Masala på burk var inte min smak. Kyckling kebab i påse var inte min smak. Garam Masala i ris var inte min smak.