Kycklingjulskinka med kålrabbisallad

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Kycklingjulskinka med kålrabbisallad

Julskinka av kyckling är ett gott alternativ för den som inte vill ha griskött till jul. Den färdiga kycklingjulskinkan griljeras precis som vanligt med senap, honung och ströbröd men kan piffas med ingefära för extra smak. Servera med en färgglad sallad gjord på kålrabbi, äpple, apelsin och granatäpplekärnor.

Kycklingjulskinka med kålrabbisallad

Ingredienser

8 bufféportioner

Griljering

1 msk  riven färsk ingefära
4 msk  svensk senap
2 tsk  flytande honung
1   äggula
4 msk  ströbröd
1 kg  kycklingjulskinka
1/2 msk  majsstärkelse

Kålrabbisallad

1   kålrabbi (à ca 300 g)
2   röda äpplen
1   apelsin
1 dl  granatäppelkärnor
2 msk  rödvinsvinäger
3 msk  olivolja
1 msk  dijonsenap
salt
peppar
20 g  färsk gräslök

För alla

Innehåller ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vegansk seitanskinka
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Griljera kycklingjulskinka
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senapsgriljerad kålrot
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinsallad med valnötter och granatäpple
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glöggsangria
Betyg 4.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsinsallad med granatäpple, honung och kanel
Betyg 4.1 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga