Kycklingjulskinka med kålrabbisallad

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Kycklingjulskinka med kålrabbisallad

Julskinka av kyckling är ett gott alternativ för den som inte vill ha griskött till jul. Den färdiga kycklingjulskinkan griljeras precis som vanligt med senap, honung och ströbröd men kan piffas med ingefära för extra smak. Servera med en färgglad sallad gjord på kålrabbi, äpple, apelsin och granatäpplekärnor.

Kycklingjulskinka med kålrabbisallad

Ingredienser

8 bufféportioner

Griljering

1 msk riven färsk ingefära
4 msk svensk senap
2 tsk flytande honung
1 äggula
4 msk ströbröd
1 kg kycklingjulskinka
1/2 msk majsstärkelse

Kålrabbisallad

1 kålrabbi (à ca 300 g)
2 röda äpplen
1 apelsin
1 dl granatäppelkärnor
2 msk rödvinsvinäger
3 msk olivolja
1 msk dijonsenap
salt
peppar
20 g färsk gräslök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vegansk seitanskinka
Betyg 3.7 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Griljera kycklingjulskinka
Betyg 2.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Senapsgriljerad kålrot
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålrabbi med äpple, chèvre och vaniljdressing
Betyg 3.2 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glöggsangria
Betyg 4.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsinsallad med valnötter och granatäpple
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga