Kycklinginnerfilé med råstekt blomkål och kycklingbacon

5
0
Kycklinginnerfilé med råstekt blomkål och kycklingbacon

Helstekta kycklingfiléer med råstekta blomkålsbuketter och knaperstekt kycklingbacon blir snabbt en favorit på påskbordet för många av oss. Serveras med tomatvinägrett, rostad potatis och hjärtsallad.

Kycklinginnerfilé med råstekt blomkål och kycklingbacon

Ingredienser

4 portioner

Tomatvinägrett

3 tomater
1 bananschalottenlök
1 kruka dragon
2 msk rödvinsvinäger
4 msk olivolja
salt och svartpeppar

Kyckling

200 g kycklingbacon
ca 400 g blomkål
ca 500 g kycklinginnerfiléer
salt och peppar
1 msk smör
1 msk olja

Till servering

rostad potatis
hjärtsallad

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör/matfett eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 8 bufféportioner.

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer