Kycklinggryta med ris
Aaaah! Älskade kycklinggryta. Du smakar lika gott på en tisdag som på en fredag. Och trots att du får samsas med både bönor och andra grönsaker går du snabbt att laga till. Alla gillar dig. Ungarna inte minst.
Ingredienser
4 portioner
1 vitlöksklyfta
6 dl mjölk (3%)
1 dl vispgrädde (40%)
1/2 grönsaksbuljongtärning
1 1/2 msk majsstärkelse
2 msk dijonsenap
1 tsk dragon
salt
svartpeppar
400 g stekt & skivad kyckling
300 g frysta haricots verts (bönor)
450 g fryst wokmix
Till servering
sallad
ris
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kycklingen måste ju stekas innan den tippas i grytan.
Annika
2024-09-11Hej Annika! I det här receptet används en produkt som är färdiggrillad och skivad: Så den är färdiglagad och behöver bara värmas. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-09-12Koka upp rå kyckling?
Peder
2023-04-07